Asbesti­purku ja haitta-ainepurku

Urakoimme Espoosta muulle pääkaupunki­seudulle

MH-Racing tekee asbesti­purkuja Espoossa sekä muualla pääkaupunki­seudulla. Asbestilla tarkoitetaan kuitumaista silikaatti­mineraalia, jota on käytetty rakennus­materiaalina. Sillä on hyvät palonkesto-ominaisuudet ja se on hyvä lämmön- ja sähköneriste. Se kuitenkin aiheuttaa ihmisille haittaa erityisesti hengitettynä.

Asbestipöly on niin hienoa, että ilmassa leijuessaan sitä on mahdotonta havaita paljain silmin. Asbestipöly ei myöskään ärsytä hengitysteitä hengitettäessä. Asbestipölyn aiheuttamat haitat alkavat näkyä keuhkoissa vasta kymmenien vuosien jälkeen. Ohuimmat asbesti­kuidut päätyvät keuhkorakkuloihin saakka.

Asbestia havaitaan yleensä rakennuksen:

  • putki- ja lämpö­eristeissä
  • ilmanvaihtokanavissa
  • tasoite-, kiinnike- sekä sauma­laasteissa
  • kaakeleissa sekä vinyylilaatoissa
  • matto- ja laatta­liimoissa.
Asbestikartoitus Asbestikartoitus

Muut vaaralliset aineet ja haitta-aine­purkutyöt

Kreosootti- ja home­purkutyöt

Suoritamme home- ja kreosotti­purkutöitä asbesti­purkujen ohella. Näiden aineiden purkutekniikat suoritetaan käytännössä samalla tavalla hieman eri suojaimia käyttäen. Kerromme mielellämme lisää osaamisestamme – voit ottaa meihin yhteyttä joko tarjouspyynnön muodossa tai soittamalla.

Muut purkutyöt

Tarjoamme purkupalvelua pienistä saneerauspuruista massiivi­purkuihin. Osaava ja kokenut henkilökuntamme hoitaa purkutyöt turvallisesti ja pölyttömästi uusimpien viranomais­säädösten mukaisesti. Haitta-aineosaa­misemme ansiosta eteen ei tule ikäviä urakkaa hidastavia yllätyksiä.

Rakennus­palvelut

Lakimuutoksen vuoksi ennen vuotta 1994 rakennetuissa taloissa ja asunnoissa tulee pienimpienkin rakennus­projektien yhteydessä tehdä haitta-ainekartoitus. Monipuolisen osaamisemme avulla pystymme tarjoamaan tarvittavat tutkimukset osana koko rakennusprojektia kustannus­tehokkaasti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous asbestipurku- tai muista purku­palveluista!